Vrienden en Sponsors

Onze concerten worden mede mogelijk gemaakt door onze Sponsors en onze Vrienden, en daar zijn wij zeer dankbaar voor. Deze steun is onontbeerlijk om bekende musici te kunnen engageren en naar Tienhoven te halen.

Onze Sponsors zijn momenteel:

Concert in Tienhoven NEUE Debussy the new european ensemble matangi quartet kwartet dominic seldis the snowman

Steun onze concerten!

Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar extra steun en sponsors voor Concert in Tienhoven, en ook voor de seizoenen die volgen. Bent u die persoon of kent u een bedrijf of iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn, neemt u dan contact met ons op.

Om prachtige muzikale avonden te kunnen blijven organiseren is meer draagvlak en steun, sponsoring, altijd zeer welkom! Bent u iemand of kent u een bedrijf of persoon die de Stichting Concert in Tienhoven zou willen sponsoren, neemt u dan contact met ons op! We zijn daar heel blij mee!

Zo wordt u Vriend van Concert in Tienhoven

De Vrienden heeft de Stichting Concert in Tienhoven in staat gesteld concerten van hoge kwaliteit te organiseren.

Door minimaal € 25,00 per seizoen te doneren treedt u toe tot de Vrienden van de Stichting Concert in Tienhoven. U wordt dan op de hoogte gehouden van onze activiteiten en wanneer er iets bijzonders plaats gaat vinden, bijvoorbeeld een huisconcert, dan krijgt u dat als eerste te horen!

Wanneer u kaarten bij ons bestelt kunt u aangeven tevens Vriend te willen worden door deze optie te selecteren op het formulier of op de bestelpagina. Ook kunt u Vriend worden door middel van het machtigingsformulier, stuur het ingevuld per post toe naar Stichting Concert in Tienhoven, Veenkade 14, 3601CH Maarssen.

Zou u ons met een ander bedrag willen steunen, dan kan dat natuurlijk altijd. Daar zijn wij bijzonder blij mee!